Ismerje meg a szakmai hátteret

A rendelkezésére állunk

agilitás-coaching

Az ismerethez szükség van bölcsességre, alázatra és hitre, amelyet az ügy tesz valójában igazán értékessé.

Pintér Burus Sándor vagyok.

Gyermekkoromban sok háziállatunk volt (tücskök-bogarak, gyíkok, hullámos papagájok, sündisznó, macska, kutya, mókus...) akkor sokat olvastam Konrad Lorenz-től. Egy mezőgazdasági szakközépiskolában egyfajta felelős agráréletmódot tanulhattam meg, közben megyei versmondóversenyt nyertem. 

A "csatatéren" aztán shotokan karatét, harcászatot, határőrizeti ismereteket szereztem, és jelentkeztem az SZTE orvos biológus szakára. Közben viszont felvételt nyertem a Magyar Színész Kamara színművészeti felsőfokú képzésére. Ezt választottam. Ott kezdtem összerakni magamban az agilis gondolkodásmódot, amire szükség van az életút valódi céljának eléréséhez.

Később visszatértem az SZTE-re, és mint kommunikációszakos bölcsész MA diplomáztam. Itt hozzáadódott az ismereteimhez a nemzetközi, társadalmi, intézményi, üzleti kommunikáció és a médiamenedzsment is. Közben nyolc nagyszerű évet töltöttem Salzburgban, Ausztriában tenor énekesként egy nemzetközi produkcióban. Közben angol és német nyelvet tanultam, így a turnéink során sok érdekes országban megfordulhattam és érdekes emberekkel találkozhattam szegénytől a királyig. Ez is segítette mélyíteni e világról kialakult látásmódomat.

Több nemzetközi cégnél is sikeresen dolgoztam kereskedelmi és kommunikációs területen egyaránt. Közben elkezdtem megosztani a tudásomat magántanítványokkal. 

Az SZPA mesterképzésében teológus diplomát szereztem. Ezekkel a diszciplínákkal kialakult a vállalkozás szükségessége, iránya és célja. Munkatársaim is mind képzett, okleveles szakemberek.

Eddig sikerült fiatalokat drogtanyáról rehabilitálni, öngyilkosjelöltet visszavezetni a társadalomba,  hírességeknek és állami vezetőknek is életvezetési tanácsokat adni, gyermek és felnőtt beszédzavart javítani, hangképzést korrigálni, művészi beszédet és szerepjátékot moderálni, árvízsegély-koncertet létrehozni, pároknak, házasoknak és problémás feleknek sikeres mediációt tartani, álláskeresőket és munkahely-váltókat mentorálni, színdarabot rendezni.   

A komplex szakmaiság és személyes intuitív foglalkozások eredményeként sok élet már sikeresen megváltozott. Célom, hogy kiváló munkatársaimmal egy biztonságos és megnyugtató közegben, akár online is agilitás centrikusan nyújthassunk segítséget, hogy a sikere egész életre szóló legyen.   

"Nem tagadhatja meg az esélyt csak azért, mert nem akarja, hogy igaz legyen." ST