Feedback

Mentoráltjaink visszajelzései

Patrik

projektmenedzser

"Az élet több területére irányuló coachingban (többek között tiszta beszéd, szerepviselkedés, hangképzés, agilitás fejlesztés) is részesültem. Az agilitás és gentleman's volt a legutóbbi, ami tényleg minden egyéb területen is nagy hasznomra van. Mindenkinek ajánlom, mert ez nem csak mentorálás, hanem életre szóló kaland is. Hálásan köszönöm."

Kálmán

autószerelő

"Nagylányunk kommunikációs problémáival kapcsolatban, miután már több szakember ebben kudarcot vallott, a legjobb megoldásnak bizonyult, hogy vállaltad a vele való foglalkozást. Tényleg nem kell kétségbeesni, ajánljuk ezt minden rászorulónak. Köszönjük szépen!"

Géza

egyetemista

"Drogtanyán tengettem napjaimat, és nem láttam kiutat. Amikor tüzet kértem tőled, hogy rágyújtsak, nem gondoltam volna, hogy az egész életem lángra kap mindattól, amit rajtad keresztül megismerhettem. K Ö S Z Ö N Ö M!"

dr. Michael B.

Psich. Therapeut

"Ich bin so dankbar, dass alles so professionell war, dass Live-coaching für mich so viel geholfen hat, obwohl ich persönlich ein Therapeut bin. Ich habe ein Spruch dafür - wer hilft mit einer Therapie für einen Therapeuten? 
Herzlichen dank für alles."

Levente

software fejlesztő /menedzser / zenész

"Mindig szerettem volna úgy énekelni, hogy ne fáradjon el a torkom benne és élvezni a dal magával ragadó szépségét zenélés közben. Köszönöm, hogy segítettél megtalálni a természetes utat erre."

Bál-Na Produkció

 

"Megbízásunkra a csoportos foglalkozásban első osztályú munkát végzett, az eddigi legjobb munkatársunk, akitől ilyen szolgáltatást rendeltünk, mindenki nagyon elégedett. Köszönjük a legjobb mikulásnak."

Enikő

nemzetközi Kommunikáció

"Azt gondoltam először, hogy majd én kioktatom, de fordítva történt, szerencsére. Úgy szakmailag, mint emberileg egy bizalmas légkörben, sérülések nélkül sikerült rátalálni a legjobb formámra, egy igazán új életre. Köszönettel tartozom és annak is ajánlom, aki túl sokat képzel magáról."

Mihály

vállalkozó

"Szó szerint a kilátástalanságból, a halál torkából mentett ki odaszánt, empatikus és célravezető mentorálásával. Hálásan köszönöm és jó szívvel ajánlom mindenkinek."

Andrea

asszisztens

"Züllött életmódban élve nem adtam magamnak esélyt, hogy valaha saját otthonom, családom és jó munkám legyen, de a life- coaching segítségével kikeveredtem a felhők fölé a napsütésbe. Most már látom és élvezem, hogy valóban minden lehetséges."

Thália Színház

"Ne Habozz" árvízsegély koncert

"A híres profikat megszégyenítő szervezettséggel, kulturáltsággal, emberséggel, minőséggel és eredményességgel sikerült a rendezvény minden szegmensének megvalósításában való közreműködése. A művészek, a közönség, a szponzorok és még a technikai személyzet is kiemelkedőnek tartotta a munkáját. Köszönjük, hogy önnel dolgozhattunk."

Anna

MTV pénzügyi osztály

"Együtt kezdtük az egyetemet, én nem tudtam folytatni, de az itt kapott mentorálás megváltoztatta az életemet, szakmaiságomat, látásmódomat. Ezt mindenképp ki kellett próbálnom. Csak ajánlani tudom!"

Legyen Ön az első, aki értesül az újdonságokról!